Linser ger mer frihet

linserFör den som lever ett aktivt liv är linser att föredra framför glasögon. För en boxare eller brottare är glasögon helt uteslutet. Det samma gäller actionfyllda sporter så som fotboll och ishockey. Många tror sig inte kunna bära kontaktlinser eftersom de enligt erfarenhet för kliande röda ögon eller inflammation. Det behöver dock inte vara så.

Idag finns linser som släpper igenom stora mängder syre så att ögat kan andas. Ett bra exempel är endagslinser som förutom att möjligheten att kunna bäras en kort tid även är betydligt mer hygieniskt.

Känner man sig begränsad vid utövande av motion bör man rådfråga sin optiker, som kan ge förslag på linser som passar just sina ögon. Mitt råd är därför; Våga ta steget, kassera dina glasögon och lev ett friare liv. Du kommer tacka mig!

Leave a Reply