Impotensproblem

potenspillerJag fick nyligen en fråga från en anonym läsare angående impotens. Han undrade om det finns något man själv kan göra för att få bättre potens – lyckligtvis finns flera alternativ till egenvård.

Först och främst måste man klargöra om erektionsproblemet har psykologiska eller fysiska orsaker. Vid fysiska orsaker krävs ett läkarbesök och i många fall medicinering för bakomliggande sjukdomar. I de fall där impotensen har psykologiska orsaker gäller det att i första hand samtala med sin partner eller sexterapeut om problemen.

Generella råd för vid impotens:

  • Träna och motionera regelbundet
  • Våga samtala om problemet
  • Sluta snusa/röka
  • Prova en potensring (finns på apoteket) eller erektionspump
  • Kontakta läkare om problemen kvarstår

Mer information om impotens hittar ni på impotensproblem.se

Leave a Reply